Veled is előfordult már, hogy a fagyban alig bírtad beindítani a kocsidat? Késésben voltál a munkahelyedről, de olyan hideg volt, hogy a motor csak nagy nehezen melegedett fel? Sajnos ez bárkivel előfordulhat. De mi tudjuk a problémádra a megoldást! Heko téli hűtőrács takaró maszk!

Hűtőrács-takaró-maszk

Automatikusan generált leírás

Miért jó választás a hűtőrács takaró?

Gondolj csak bele: elindulsz a családoddal síelni vagy kirándulni, szánkózni egyet egy jeges téli reggelen. Már megvettétek a bérleteket, le van foglalva a szállás, és szeretnéd a maximumot kihozni a szabadságotokból. Este be is pakoltatok mindent az autóba. De elfelejtetted beállítani az ébresztődet… Reggel a gyerekeket még fel kell öltöztetni, és a reggeli sem maradhat el! Még a havat és a jeget is le kell takarítani az autóról! És már így is jókora csúszásban vagytok! Lehetne ennél rosszabb?

Sajnos lehet… Alig tudod beindítani az autót, és tudod, ha nem járatod még pár percig a motort, akkor veszélynek teszed ki a családodat, hiszen a hideg motorral veszélyes elindulni… Lassabban gyorsul az autó, nehezebb egy váratlan közlekedési malőrt elkerülni. Persze az sem mellékes, hogy a fűtés ilyenkor alig indul el, és percekig dideregni fogtok a kocsiban! Gondolj a gyerekekre! És persze az sem mellékes, hogy a motor kopását is jócskán felgyorsítod vele!

Válaszd a HEKO téli hűtőrács maszkot, hogy elkerüld vele ezeket a kellemetlenségeket! Használatával sokkal gyorsabban felmelegszik a motor, és már indulhatsz is a családdal! Mehet a fűtés a maximumon, így a gyerekek sem fáznak meg!

Heko téli hűtőrács takaró maszk
Automatikusan generált leírás

Mi változna a zimankós reggeleken, ha hűtőrács maszkot használnál?

  1. Először is a hűtővized sokkal gyorsabban melegszik fel.
  2. A motor hamarabb eléri az ideális üzemi hőmérsékletet, így egy csomó időt megspórolsz magadnak a reggeli indulás során! Még a munkából sem fogsz elkésni! Hidd el ennek a főnököd még jobban örül, mint te! 😊
  3. Természetesen, ha már a motor meleg, akkor fűteni is lehet! Így nem fogsz megfagyni a saját autódban, télikabátba burkolózva! Neked is bőrüléses a kocsid? Akkor tudod miről beszélek, ha azt mondom, hogy télen minden másodperc számít a hideg üléseken! 😊
  4. Tudtad, hogy a hidegen járatás egy csomó kárt tud okozni a kocsidban? Többek között motorkopást is! De erre kitérünk bővebben következő cikkünkben!
  5. Ha hiszed, ha nem, alacsonyabb lesz a fogyasztás? Hogyan? Ha nem járatod percekig az autód, hogy melegedjen már fel végre, akkor nyilván azt az üzemanyag mennyiséget is megspórolod!
  6. Persze miután felmelegedett az autód, akkor is ki van téve a hideg menetszélnek! Éppen ez a jó a téli hűtőrács takaróban! Mivel elöl takarja a hűtőrácsot, ezért nem engedi, hogy a menetszél lehűtse a hűtővizet!
Hűtőrács takaró
Automatikusan generált leírás

Honnan rendelheted meg?

Gyere el hűtőrács maszkokat forgalmazó weboldalunkra, válaszd ki autód pontos típusát, majd add le a megrendelésedet! Szinte minden autótípushoz találsz megfelelő változatot, legyen szó Citroen-ről, Fiatról vagy Renault-ról!

Mit tegyél, ha nem találsz autód típusához illő maszkot? Keress elérhetőségeink bármelyikén, hiszen termékeink feltöltése folyamatosan történik! Így előfordulhat, hogy már a raktáron van az adott típusból, de még nem került fel a webáruházba!

Heko téli hűtőrács takaró maszk felszerelés
Automatikusan generált leírás

Felszerelése egyszerű!

Tudtad, hogy csupán fel kell csavaroznod a maszkot a hűtőrácsra, ami körülbelül 2 percedet veszi igénybe? Ha nem vagy egy barkács király, akkor szerelési útmutatónk segítségével is pofonegyszerűen felhelyezheted kocsidra a takaró maszkot!

Ha bármilyen kérdésed van, vagy elakadtál a rendelés leadása közben, keress minket elérhetőségeink bármelyikén!