Jártál már úgy, hogy télen nehezebben indult az autód? Sietned kellett volna valahova a hidegben, de a motor nehezen melegedett be? Felverődött a kavics a hűtőrácsra és csúnya sérülést okozott benne? Nyáron eltömítették a rovarok a hűtőrács lamellákat és túlmelegedett autód motorja? Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor olvass tovább! Mi a megoldás? A Heko hűtőrács takaró maszk!

Hűtőrács takaró maszk

Mikor nyújt védelmet?

Ha hiszed, ha nem télen-nyáron megvédi autódat a hűtőrács takaró! Hogyhogy? Nemcsak a hideg ellen nyújt védelmet, hanem nyáron is remek szolgálatát veszed. Volt már olyan, hogy túlmelegedett a motorod? Sajnos ez mindenkivel előfordulhat. Mi lehet ennek az oka? Természetesen sok dolog állhat a háttérben, de legalább szűrjük ki az egyik faktort egy ilyen nagyszerű találmánnyal! Tudtad, hogy a rovarok odapörkölődhetnek a hűtőrácsra, sőt még a hűtőrácslamellákat is el tudják tömíteni? Ez lehet az egyik oka a motor túlmelegedésének! a Heko takaró maszk megakadályozza azt, hogy a rovarok bejussanak, de közben elegendő levegőt biztosít a motor számára is!

Természetesen télen-nyáron mindig nagyon kell vigyázni az utak mentén. Veled is előfordult már, hogy egy előtted haladó autó felverte a kavicsot és megsérült a hűtőrács? Akkor tudod, milyen dühös ilyenkor az ember, főleg, ha a karcmentes, vadonatúj autójáról van szó! Persze itt sajnos hibást sem találunk! Hiszen a kavics csak odagurult az útra, az előttünk haladó autós nyilván nem direkt csapta nekünk a követ – nem beszélve arról, hogy direkt nem is tudta volna. Tiszta Murphy az egész! De van egy megoldás, hogy ne főjön a fejünk! A Heko takaró maszk! Ha ezt felszereljük a hűtőrácsra, már nem kell aggódnunk a kavicsfelverődések miatt! Persze azért legyünk elővigyázatosak mindig, hiszen a szélvédőnket is célba veheti egy-egy kövecske…

Heko téli hűtőrács takaró maszk

Miért érdemes télen Heko hűtőrács takaró maszkot használni?

Jártál már úgy, hogy alig tudtad beindítani a hidegben az autódat? A nagy rohanás közepette alig tudott bemelegedni az autód motorja? Ha te is autóval jársz dolgozni, akkor ezek a problémák télvíz idején ismerősek lehetnek. A zimankós időben a városi közlekedés alkalmával sajnos nincs ideje rendesen felmelegedni a motornak, nem is beszélve arról, ha csak pár utcányira kell kocsikáznod.

Mi a megoldás? A téli hűtőrács takaró maszk! Használatával gyorsabban felmelegszik a hűtővized és a motor is hamarabb eléri az ideális üzemi hőmérsékletet. Gyorsabban működésbe tudod hozni az autó fűtését, sőt még a motorkopást is megszünteted a hidegindítás kiiktatásával. Milyen nagyszerű előnyökkel jár még? Mindezek hatására alacsonyabb lesz a fogyasztás, és még a hideg menetszél sem hatására sem hűl le a hűtővized!

Téli hűtőrács takaró maszk

Miért tökéletes választás a számodra?

Képzeld csak el, hogy egy jeges téli reggelen sietnél a munkahelyedre, de még előtte a gyermekeidet is el kell vinned a suliba, a feleségedet pedig a munkahelyére. Csúszósak az utak, araszol a forgalom, most biztos nem férne még bele plusz 5 perc, hogy felmelegítsd a motort! Pedig tudod, hogy mekkora károkat tud okozni, ha hideg motorral araszolsz a forgalomban! Ha öt percet járatod a kocsit, akkor viszont mindenki elkésik! Sajnos nem először a héten… Te mit tennél?

Segítünk! A Heko téli hűtőrács takaró maszk segítségével nem kell várnod percekig, hogy felmelegedjen a motor! Szinte rögtön indulhatsz is! Időt és pénzt spórolva meg ezzel! Hát nem csodás!

Téli hűtőrács takaró maszk az autódra

Hogyan tudod megrendelni?

Nem kell mást tenned, mint felmenni a hűtőrács maszkokat árusító weboldalunkra és kiválasztani az autód típusát, majd leadni a megrendelést!

Milyen típusú autókra találsz maszkot? Szinte minden típusra, legyen szó Fordról, Peugeot-ról vagy akár Opelről! De természetesen számtalan másik modellhez találsz megfelelőt! Mire figyelj? Hogy márkának, típusnak és évjáratnak megfelelő darabot válasz, hiszen mindegyik pontosan méretre gyártott! Akkor se aggódjon, hogyha nem találja az autójához valót, keressen elérhetőségeink bármelyikén, hiszen a termékek feltöltése folyamatosan történik.

Heko hűtőrács takaró maszk felszerelés

Hogyan kell feltenni?

A Heko téli hűtőrács takaró maszk felszerelés pofonegyszerű, csupán fel kell csavarozni a hűtőrácsra! Körülbelül 2 perc az egész. Ha nem vagy egy Mekk Mester, ne aggódj, hiszen szerelési útmutatónk videó segítségével, lépésről lépésre elmagyarázza a felcsavarozás menetét!

Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz és keress minket elérhetőségeinken!