Mi az a hűtőrács takaró maszk? Miért van rá szükséged télen-nyáron? Mi ellen véd? Hogyan kell felszerelni? Honnan tudod beszerezni? Ha bármelyik kérdés felvetődött benned, akkor olvass tovább! Választ kapsz mindenre!

Mi az a hűtőrács takaró maszk?

A HEKO hűtőrács takaró maszkot – ahogyan az a nevéből is kiderül – az autó hűtőrácsára kell felszerelni. Nem csupán a hidegben nyújt segítséget, hanem nyáron is kitűnő szolgálatot tesz. Nyáron megakadályozza, hogy a rovarok eltömítsék a hűtőrácslamellákat, ezáltal védi a motort a túlmelegedéstől. Természetesen mindeközben elegendő levegőt biztosít a motor számára. És még a kavics felverődések ellen is megfelelő védelmet nyújt!

Lássuk az 5 + 1 tippet, amiért Neked is szükséged van télen hűtőrács maszkra

1.     Meggyorsítja a hűtővíz felmelegedését:

Mivel takarja a hűtőrácsot, ezért a hűtővized is sokkal gyorsabban felmelegszik majd!

2.     Segít, hogy a motor hamarabb elérje az ideális üzemi hőmérsékeltet:

Rengeteg időt megspórolhatsz reggel, hiszen, ha hamarabb melegszik fel a motor, hamarabb indulhatsz el reggel a munkába. Nem veszélyezteted az autódat és a testi épségeteket sem!

3.     Hamarabb el tudod indítani a fűtést:

A mínuszokban különösen fontos, hogy az autó fűtését minél előbb el tudd indítani! Nem is kérdéses, hogyha a motor hamarabb melegszik fel, akkor a fűtést is hipp-hopp be lehet kapcsolni! Nincs több didergés reggelente!

4.     Segít megelőzni a motorkopást:

Ahogyan azt előző blogbejegyzésünkben is részleteztük, ha hideg motorral indulunk el, az bizony hosszabb távon rettentő súlyos mechanikai károkat tud okozni autónkban. Könnyedén megelőzhetjük ezt, ha csak és kizárólag meleg motorral indulunk el a téli zimankóban is!

5.     Nem engedi, hogy a menetszél lehűtse a hűtővizet:

A menetszél ellen kitűnő védelmet nyújt a hűtőrács maszk! Elöl takarja a hűtőrácsot, nem engedi, hogy a menetszél lehűtse a hűtővizet, de elegendő levegőt biztosít a motor számára.

+1 Alacsonyabb lesz autód fogyasztása:

Bizony, jól olvastad! Hogyhogy? Nem kell járatnod percekig az autódat arra várva, hogy a motor felmelegedjen, így jelentős mennyiségű üzemanyagot spórolsz meg! A hűtőrács takaróval csak nyerhetsz!

Rendeld meg egyszerűen a takaró maszkot!

Mit kell tenned? Csupán ellátogatni a hűtőrács maszkokat forgalmazó weboldalunkra. Ezután annyi a feladatod, hogy kiválasztod autód pontos típusát és leadod a megrendelést! Szinte minden autótípushoz találsz megfelelő változatot, legyen szó Fordról, Opelről vagy Deawoo-ról!

Mi a teendő, ha nem találod meg az autódhoz passzolót? Keress elérhetőségeink bármelyikén, hiszen termékeink feltöltése folyamatosan történik! Így előfordulhat, hogy már a raktáron van az adott típusból, de még nem került fel a webáruházba!

Szereld fel könnyedén!

Csak pár csavart kell becsavarnod, és már készen is vagy! Alig 2 perc és fent is van autódon a klassz hűtőrács maszk! Ha esetleg elakadnál, ne aggódj, segítségedre van szerelési útmutatónk!

Ha bármilyen kérdésed van, vagy elakadtál a rendelés leadása közben, keress minket elérhetőségeink bármelyikén!